houtvaart2
houtvaart1
previous arrow
next arrow

Vrijwilligers

Er zijn op dit moment twee vacatures:

Vacature bestuurslid en vacature coördinator.

Meer informatie op de pagina Nieuws.

 

Zonder toezichthouders geen vriendenuren!

Toezichthouders zijn onze belangrijkste vrijwilligers. Ze staan in het seizoen elke ochtend paraat om tijdens de Vriendenuren de veiligheid in en rondom het bad te bewaken. Van elk team heeft er in ieder geval één een EHBO-diploma en één en certificaat reddend zwemmen. We kunnen altijd weer nieuwe toezichthouders gebruiken. Een gratis EHBO-cursus en een gratis cursus reddend zwemmen zit in het aanbiedingspakket. Iets voor jou? Vraag om informatie en meld je aan.

Meedenken & Meewerken

 

De Vrienden denken en werken constructief mee aan de toekomst van De Houtvaart.

Om de Houtvaart te behouden hebben de Vrienden regelmatig contact met gemeentelijke instanties, de gemeenteraad en het college van Burgemeester en Wethouders. De vereniging benadert individuen, instellingen en organisaties die een direct of indirect belang hebben bij het voortbestaan van De Houtvaart.

Personen worden gevraagd lid te worden van de vereniging, en organisaties worden aangezet hun eigen kanalen te gebruiken om druk uit te oefenen op de publieke opinie en de gemeente Haarlem.

 

Zo zijn wijkraden, scholen, de Vereniging Haerlem, samen met de Bond Heemschut, en de Rijksdient voor de Monumentenzorg als ook de Haarlemse Jongerenraad reeds met succes benaderd.

 

Om deze activiteiten te realiseren zijn binnen de Vereniging veel vrijwilligers actief. Voor een deel betreft het mensen die de afgelopen jaren het “normale” werk hebben gedaan. Toezichthouders, de trainster van het trimzwemmen, en de makers en bezorgers van ‘de Houtvaartkoerier’ (huisorgaan van de vereniging). Daarnaast is er een groep mensen die de grote schoonmaak en het klein onderhoud verrichten.

Interesse? Neem contact met ons op: klik hier.

Wij zijn altijd op zoek naar:

  • toezichthouders (Een EHBO diploma en/of Reddingszwemmen is wenselijk,
    maar niet noodzakelijk voor álle toezichthouders.);

  • mensen die (jeugd-)activiteiten willen organiseren of begeleiden;