previous arrow
next arrow
Slider

Vriendenuren

De Houtvaart is sinds april 2021 weer open! 

In de vroege uren kan men in het bad terecht om banen te zwemmen. Er liggen lijnen in het water, zodat er speciale banen zijn voor snelzwemmers, en de -rustig aan- zwemmers. Veel mensen staan om 7 uur al bij de deur te trappelen om er in te kunnen, hun banen te zwemmen en daarna aan het werk te gaan. Anderen blijven na afloop een kopje koffie drinken.

Om Vriend van de Houtvaart te worden, en zo de mogelijkheid te hebben om in de ochtend te zwemmen, betaal je aan de vereniging een contributie van minimaal € 3,50 per jaar, je kunt dit contant betalen aan de kassa van het zwembad.
Om te kunnen zwemmen betaal je daarbovenop de toegang tot het zwembad, of je kunt naar binnen met je abonnement.  Kijk vooral op de website van de SRO hoe je moet betalen, en reserveren.

Zonder toezichthouders geen vriendenuren!

Toezichthouders zijn onze belangrijkste vrijwilligers. Ze staan in het seizoen elke ochtend paraat om tijdens de Vriendenuren de veiligheid in en rondom het bad te bewaken. Van elk team heeft er in ieder geval één een EHBO-diploma en één en certificaat reddend zwemmen.We kunnen altijd weer nieuwe toezichthouders gebruiken. Een gratis EHBO-cursus en een gratis cursus reddend zwemmen zit in het aanbiedingspakket. Iets voor jou? Vraag om informatie en meld je aan.

 

  20160925houtvaart