houtvaart2
houtvaart1
previous arrow
next arrow

Lid worden

Word lid en steun daarmee de Vereniging “Vrienden van de Houtvaart”. Voor het geld hoef je het niet te laten: Voor een volwassene is het lidmaatschap € 3,50 per jaar,voor jeugdleden tot en met 15 jaar € 2,00 per jaar.
Extra donaties worden op prijs gesteld.

Lidmaatschap levert in ieder geval op, dat je in het seizoen ‘s ochtends tijdens de “Vriendenuren” rustig je baantjes kunt zwemmen. Je steunt ook de organisatie en opleiding van de toezichthouders, die tijdens deze Vriendenuren altijd weer paraat staan. Ook steun je het behoud van de Houtvaart als enige open zwembad in Haarlem en het Rijksmonument “De Houtvaart”..
    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.

    Uw aanmelding wordt verwerkt na ontvangst van minimaal €3,50 voor volwassenen of € 2,00 voor jeugdleden tot en met 15 jaar.
    Graag overmaken op de rekening van de Vrienden: NL89 INGB 0002 0329 93 t.n.v. Vrienden van de Houtvaart, Kleine Houtweg 8, 2012 CH Haarlem.

    Na betaling bent u lid van de Vereniging en kunt u een sticker ontvangen bij de kassa van het zwembad. U kunt dan tijdens de vrienden uren zwemmen. Het is aan te raden een bewijs van de betaling mee te nemen.
    Ook zult u voortaan de nieuwsbrief van de Vereniging Vrienden van de Houtvaart ontvangen, wilt u deze niet meer ontvangen dan kunt u zich onderaan de nieuwsbrief uitschrijven.