Oproep verhalen voor SPRING! Een dappere poging tot het vieren van een jubileum.

Verhalen gevraagd voor locatievoorstelling op, in & over De Houtvaart.

Theatergroep LAVA duikt dit voorjaar in de roemruchte geschiedenis van openluchtbad De Houtvaart. Het bad viert dit jaar zijn 95e verjaardag. Reden voor een feestelijke locatietheatervoorstelling op, in & over De Houtvaart.

Voor deze voorstelling zijn de theatermakers op zoek naar persoonlijke verhalen, anekdotes & foto’s van de afgelopen 95 jaar.  Zwemles, Stiekem skinnydippen met Luilak, Het Rock the Poolfestival, Eindeloze zomers met vrienden, Nachtzwemmen, De eerste kus in het badhokje, Het hoogste bommetje ….  We horen graag!

Je kunt je verhalen delen via: stichtinglava@gmail.com, theatergroeplava op Facebook of gewoon onder genot van een kop koffie of thee in Het Badhuis Leidsebuurt.