Didy Karman overleden

Woensdag 23 maart bereikte ons het droevige bericht dat Didy Karman onverwachts is overleden.

Didy was een Vriend vanaf het eerste uur. En vanaf 1992 de eerste penningmeester van de Vrienden van de Houtvaart. Zo’n 19(!) jaar lang heeft zij die functie met veel inzet en kunde vervuld; een hele prestatie omdat zij het allemaal in een kasboek noteerde! Haar huis bood daarbij gastvrij onderdak voor de vele bestuursvergaderingen. Rond 2000 – toen de acties voor het behoud van het bad een hoogtepunt naderden – was vooral Didy de bindende factor in het bestuur voor vogels van heel diverse pluimage. Met altijd een opbeurend woord voor wie dat nodig had. Haar inzet werd van harte ondersteund door haar man Gerrit. Ook na diens overlijden zette Didy het werk voort.

Didy had een rijk familieleven, met kinderen en kleinkinderen waarop zij heel trots was. Dat deelde zij graag met vertrouwde Vrienden binnen en buiten verenigingsverband.

Sportief en strijdbaar, dat is zij gebleven. Vaak om zeven uur ’s ochtends al bij de Vrienden uren aanwezig. Met op de gedenksteenbijeenkomst nog een stevig woordje voor de burgemeester. “Kom ook eens zwemmen in ons mooie bad en blijft waakzaam voor het behoud”.  Een boodschap die wij zeker verder zullen dragen.

In dankbare herinnering voor alles wat zij voor Vrienden en Vereniging betekend heeft,

Het bestuur