previous arrow
next arrow
Slider

De voorbereiding van de openstelling verloopt goed. Woensdag 1 juli open!

De voorbereiding van de openstelling verloopt goed. Woensdag 1 juli open!!!

De voorbereidingen voor de openstelling van de Houtvaart op woensdag 1 juli is in volle gang. Lia van Velzen en Kees Korner, onze coördinatoren, zijn volop bezig om onze toezichthouders te vragen of zij bereid zijn tijdens het banenzwemmen samen met personeel van de SRO tussen 08.00 en 13.00 uur aanwezig te zijn bij één van de 5 shifts. Binnen een dag hebben al velen zich aangemeld. Het rooster wordt momenteel gemaakt. De SRO heeft op hun site van de Houtvaart uitgebreide informatie geplaatst. Ook een korte instructiefilm zodat je als zwemmer al weet hoe de procedure verloopt. Ga hiervoor naar de site: www.zwembaddehoutvaart.nl

Namens het bestuur van de Houtvaart,
Paul Platt.

No Comments

Post a Comment