previous arrow
next arrow
Slider

“Hoe helpen we de vrienden de winter door”.

Pannenkoeken eten

Net als afgelopen jaren is de vraag gesteld of we als Vrienden van de Houtvaart weer gezamenlijk pannenkoeken kunnen gaan eten in Zandvoort. Dit willen we graag regelen. Op vrijdag 25 oktober 2019 gaan we daarom pannenkoeken eten in restaurant “De Duinrand”, Zandvoortselaan 103a te Zandvoort. Je bent tussen 17.30 en 18.00 uur van harte welkom.
Eten en drinken doen we eigen kosten en iedereen rekent zijn eigen bestelling af.
Graag opgeven tot uiterlijk 20 oktober 2019 bij Hanneke van de Haterd, tel. 023-5327813 of Monique Vissers, mail: mvissers023@gmail.com

Tot dan! Met vriendelijke groet, Hanneke en Monique.

Rondleiding door Paviljoen Welgelegen (het Provinciehuis)

Gerrit Bosch en zijn vrouw Maria Bij de Vaate hebben aangeboden een gratis rondleiding te geven aan Vrienden van de Houtvaart op vrijdag 8 november 2019 om 10.30 uur. Inloop vanaf 10.00 uur. De rondleiding duurt ongeveer 2 uur. Geïnteresseerden kunnen zich tot 13 oktober 2019 opgeven bij Lia van Velzen, mail liavanvelzen@gmail.com

Wandelen in de Hout en/of Ontbijten bij La Place

Vanaf zondag 6 oktober gaan we elke zondag van 09.15 tot 10.00 uur wandelen in de Haarlemmerhout. Verzamelen om 09.15 uur bij de slagbomen van La Place (Dreefzicht). Na de wandeling (tot ca. 10.00 uur) gaan we bij La Place ontbijten.
Alléén wandelen of alléén ontbijten is ook mogelijk. En de hond mag ook mee! Opgeven is niet nodig.

 

Ontbijten bij La Place

Elke laatste vrijdag van de maand om 09.30 uur gaat ook een groepje Vrienden lekker ontbijten bij La Place. Ga gezellig eens mee! Wil je tevoren even een seintje per mail? Regel dat dan even met Adrie Klop: adrieklop@planet.nl

 

 

 

 

Rondleiding door Paviljoen

No Comments

Post a Comment