previous arrow
next arrow
Slider

2018 ACTIVITEITEN t/m NOVEMBER

Pannenkoeken eten.
Net als afgelopen jaren is de vraag gesteld of we als Vrienden van de Houtvaart weer gezamenlijk pannenkoeken kunnen gaan eten in Zandvoort. Dit willen we graag regelen. Op vrijdag 26 oktober 2018 gaan we daarom pannenkoeken eten in restaurant “de Duinrand”, Zandvoortselaan 103a te Zandvoort. Je bent tussen 17.30 en 18.00 uur van harte welkom. Eten en drinken doen we op eigen kosten en iedereen rekent zijn eigen bestelling af. Graag opgeven tot uiterlijk 21 oktober 2018  bij Hanneke van de Haterd, tel: 023-5327813 of Monique Vissers, mail: mvissers023@gmail.com
Tot dan! Met vriendelijke groet, Hanneke en Monique.  

Rondleiding door Paviljoen Welgelegen (het Provinciehuis)
Gerrit Bosch en zijn vrouw Maria Bij de Vaate hebben aangeboden een gratis rondleiding te geven aan de Vrienden van de Houtvaart op vrijdag 2 november a.s. om 14.00 uur. De rondleiding duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Geïnteresseerden kunnen zich tot 15 oktober opgeven bij Lia van Velzen, mail: liavanvelzen@gmail.com

Wandelen in de Hout en/of Ontbijten bij la Place
Vanaf zondag 7 oktober gaan we elke zondag van 09.15 tot 10.00 uur wandelen in de Haarlemmerhout. Verzamelen om 9.15 uur bij de slagbomen van La Place (Dreefzicht). Na de wandeling gaan we bij La Place ontbijten.
Alléén wandelen of alléén ontbijten is ook mogelijk. En de hond mag óók mee.
Opgeven is niet nodig.

Ontbijten bij La Place
Elke eerste vrijdag van de maand om 09.30 uur gaat ook een groepje Vrienden lekker ontbijten bij La Place. Ga gezellig eens mee!

No Comments

Post a Comment