previous arrow
next arrow
Slider

OPENING SEIZOEN 2018

Het nieuwe seizoen 2018 start op zaterdag 28 april.
We hopen op een zonnig en sportief zwemseizoen.

Voor de prijzen van de abonnementen en de losse toegangskaarten verwijzen we naar de website Van de SRO, www.sro.nl

Voorverkoop:

De voorverkoop van seizoensabonnementen start op maandag 2 april en eindigt op donderdag 26 april. Je profiteert van voorverkoopkorting op het reguliere tarief. Dit is mogelijk tijdens kassa-uren van de SRO in het Sportcentrum De Planeet en het Boerhaavebad. In de Houtvaart zelf is ook een voorverkoop vanaf maandag 23 april tot en met donderdag 26 april 2018 van 18.00 – 20.00 uur aan de kassa in de Houtvaart.

Met een zomerzwemabonnement (het combi abonnement) kan je gedurende het Houtvaartseizoen (28 april t/m 2 september 2018) vier maanden gebruik maken van het Boerhaavebad, Sportcentrum De Planeet en de Houtvaart tijdens publieksuren.

 

 

No Comments

Post a Comment